Forums

Full Version: Nike Air Force 1 "Worldwide Pack" Wit/Volt/Blauw
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: cce8f513ad62698c33fa0215909f03ce.jpg]


Dit aanbod van de schoenenmvps.com heeft een volledig wit, glad en getrommeld leren bovenwerk met zilveren Swoosh-logo's en tonglabels. Extra gewatteerde tongen, roze branding bovenop een stevige witte rubberen zool maken het ontwerp compleet.


Misschien als onderdeel van het aanstaande "Animal Swoosh" -pakket, zal deze variant van de Nike Schoenen Wit binnenkort zijn debuut maken. Het low-top model heeft een bovenwerk van marineblauw leer dat is gedetailleerd met een camouflageachtig of dierenprintpatroon op de swooshes en hiellipjes. Ten slotte maken friswitte veters en bijpassende rubberen zolen het gedurfde ontwerp compleet.


Deze keer komt de Nike Air Force 1 "Worldwide Pack" Wit/Volt/Blauw gekleed in een zwart bovenwerk dat vervolgens is bedekt met katakana-logo's (Japanse lettergreep). Hierboven getoond, komt deze Nike Air Force 1 Low Worldwide gekleed in het zwart. Green Strike en Flash Crimson kleurenschema. De schoen is niet alleen bedekt met katakana-logo's, maar ook gekleed in Nike's wereldbollogo's. Andere details zijn de wit geborduurde swoosh aan de zijkanten, de gestapelde veelkleurige swooshes op de hielen, "Worldwide" -logo op de tongen en inlegzolen bovenop een doorschijnende buitenzool met een katakana-graphic.


De Hot Koop Nike Air Force 1 Low "NY vs NY" is een speciale versie van de AF1 die de streetballscene in New York viert. Met een helder wit leren bovenwerk in contrast met zwarte getrommelde leren swooshes, details omvatten Nike's kenmerkende "NY vs NY" -motief op het zijpaneel en op de kanten dubraes. De schoen wordt ook geleverd met verwijderbare klittenband-tongpatches met de toernooien van Gersh Park, Tri-State, Lincoln Park, Watson Park, de Uptown Challenge, West 4th en Dykman.


https://www.schoenenmvps.com/