Forums

Full Version: Nike Air More Money LA Svart/Summit White
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: Nike-Air-More-Money-All-Star-Los-Angeles...hite-2.jpg]


Nike Air More Money gjorde en stark comeback under de senaste månaderna. Den här gången ger iweardam.com oss en “Twilight Pulse” -version av den slående silhuetten. Den levereras med en läderöverdel och dess unika design. Att markera skon är texten "This Game is Mine" på det avtagbara höljet.


Nike hyllar “The Bronx” med sitt senaste NYC-inspirerade Nike Skor Svarta erbjudande som innehåller speciella detaljer. Klädd i en vit och midnattfärg. Dessa Nike Air More Money framhävs med NYC-hälfrimärken och en "Boogie Down Bronx" -grafitti på det avtagbara höljet. Dess hölje innehåller också New York signaturstrålkastare.


Denna iteration av Nike Air More Money LA Svart/Summit White har en full Metallic Gold-överdel som täcker dess läderpaneler och nätunderlägg medan du sitter ovanpå en solid svart sulanhet. "Air Money" på det avtagbara höljet och dollartecken på klackarna kompletterar designen.


100% Autentisk Sneakeren har en perforerad vit läderövre med meshunderlägg för tungområdet och framhävs med sitt märkeshölje som är detaljerat med röda accenter. Mer rött för snören, dragflikar, synlig luftdämpning i mellansulan och svarta accenter överallt kompletterar den rena designen.


https://www.iweardam.com/