Forums

Full Version: Nike Epic React Zwart/Red Orbit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: sportsshoesbuy113_4.jpg]


De nieuwste schoennieuwe.com hardloopschoen debuteert met een minimalistische look en dynamische pasvorm, mogelijk gemaakt door het verlies van de veters. Elastische Flyknit-garens bij de tong en langs de kraag zorgen voor een nauwsluitende pasvorm die naadloos met de voet meebeweegt. Niet-elastische garens, die traditionele veterhaken vervangen, bieden structuur en stabiliteit.


Als je niet bekend bent met de Nike Schoenen Dames - we snappen het, er gebeuren veel descriptoren - wat je krijgt is een hoogwaardige hardloopschoen die veel professionele technologie van het merk bevat zonder hem te maken ontoegankelijk voor nieuwkomers. Kortom, het bovenwerk combineert superieur ademend vermogen terwijl het zich ook aanpast aan je voet, een vernieuwd hielstuk voegt stabiliteit toe en het React-schuim biedt een deel van die energieteruggave waar je zoveel over hebt gehoord.


Het onopvallende paar Nike Epic React Zwart/Red Orbit ziet bijna het hele model gekleed in het favoriet zwart van de fans, van het Flyknit-bovenwerk tot de Foam React-zool, terwijl het een opvallend roze is, een eerbetoon aan de 2015/16 kampioenen van het team League-kit, schetst zowel de laterale als mediale swooshes.


Deze Nieuwe Uitgave schoenen zijn geweldig voor hardlopen, trainen, wandelen of gewoon voor dagelijkse activiteiten. Ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en hebben een zachte binnenzool voor comfort. Mijn persoonlijke favoriete ding over deze stijl is dat het een no-lace-systeem heeft om je in een handomdraai de deur uit te krijgen.



https://www.schoennieuwe.com/