Forums

Full Version: Adidas Ultra Boost 19 Core White/Sub Green
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: adidas-consortium-ultraboost-19-ee7517_600.jpg]


Adidas Originals blijft hun brandnewmore.com line-up uitbreiden, en de volgende is een geheel nieuwe, schone versie van de Ultra Boost 2019. Dit aanbod heeft een wit en zwart Primeknit-bovenwerk gecombineerd met een doorschijnende vetersluiting. Volt benadrukt de schoen op de hielclip, aangevuld met een schone White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Gedurende de maand oktober zal adidas Originals een aantal nieuwe kleuropties van de Adidas Schoenen 2021 uitbrengen. Een daarvan is dit aankomende aanbod met een grijs en Volt Primeknit-bovenwerk met een doorschijnende vetersluiting en een doorzichtige hielclip. Een White Boost-middenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


De hardloopschoen heeft een wit Adidas Ultra Boost 19 Core White/Sub Green bovenwerk, een witte veterkooi met reflecterende "Three Stripes" -logo en "DB99" in zwart gedrukt op de BOOST-tussenzool. De trainer is afgewerkt met een fluorescerend rood 3D-hielframe, een buitenzool van Continental-rubber en een Torsion-staaf.


Dit aanbod van de Speciaal Cadeau adidas Ultra Boost 2019 heeft een zwart Primeknit-bovenwerk met een bijpassende zwart / grijze hielclip bovenop een Black Boost-middenzool en rubberen buitenzool. Het accent op de schoen is een veterkooi met herhaaldelijk merk en een grijs geweven tonglabel om het ontwerp af te maken.


https://www.brandnewmore.com/