Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas NMD R1 Signal Pink/Core Black
#1
[Image: NMD_R1_Shoes_Pink_FV1740_010_hover_standard.jpg]


Pasen vindt dit weekend plaats en adidas zal binnenkort deze nieuwe colorway van de checkschoen.com uitbrengen die de geest van de vakantie belichaamt. De lage lifestyle-hardloper van de drie strepen combineert een reeks kleuren op het grafische bovenwerk, waaronder blauw, paars, groenblauw, oranje en roze. Koraaldetails worden vervolgens geplaatst op de drie strepen, de branding, de veter, de veters, de hiel en het EVA-inzetstuk op de voorvoet. Een witte Boost-tussenzool en zwarte rubberen buitenzool.


Adidas 'NMD R1 is een nietjesilhouet dat een breed scala aan gewaagde iteraties heeft Adidas Schoenen Heren. Begin oktober zagen we hoe atmos de schoen een levendige slangenhuid-draai gaf, en meer recentelijk leverde adidas in november een Star Wars-themapakket af. Deze keer is het Duitse schoenenbedrijf terug met een nieuwe, levendige versie, met levendige geometrische prints in een gloednieuw "Fractal Camo" -pakket. Er worden drie kleurstellingen getoond: "Sand / Core Black", "Core Black / Grey Six" en "Collegiate Navy."


Deze draak is aanwezig op een grote patch die direct op de achterste helft van de Adidas NMD R1 Signal Pink/Core Black is geborduurd. Gekleed in traditioneel rood, goud en blauw, is de verfraaiing tegelijkertijd elegant en indrukwekkend. Onder deze patch zit een hiellip met merklogo, en onder de bovenste helft is een zachte witte BOOST-tussenzool met een duo van witte blokken - een effen op de hiel en een voorzien van een tekstlogo op de voorvoet. Witte buitenzolen maken de look af.


Adidas heeft zojuist een opwindende colorway uitgebracht voor de NMD R1-sneaker. Het is een vintage sneaker en high-tech styling met de nieuwe colorway, aangezien het Online Winkelen gebreide bovenwerk is bekleed met helder "signaalgroen", terwijl de klassieke Three Stripes aan de zijkant en midden in solide "Core Black" zijn. De BOOST-tussenzool wordt onderbroken door een verloop van groen naar zwart dat uiteindelijk verandert in een glitchpatroon bij de hiel. Een grote, effen zwarte EVA-plug aan de achterkant draagt bij aan het contrast.


https://www.checkschoen.com/
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Adidas Superstar 80s Core Black/Chalk White axmqse3f 0 1,148 02-07-2021, 05:38 AM
Last Post: axmqse3f
  Adidas NMD R1 Core Black/Real Blue p4kzao1b 0 1,230 11-13-2020, 01:15 AM
Last Post: p4kzao1b



Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.