Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 97 Golf Tie Dye NRG Wit/Lemon Venom/Indigo Fog
#1
[Image: Nike-Air-Max-97-Golf-Tie-Dye-CK1219-100-...Date-4.jpg]


Deze sneaker probeert in te kapselen. Op de brandnewmore.com officiële foto's hieronder kun je zien hoe het bovenwerk zwart en paars is, terwijl groen op de tussenzool is geplaatst. Er is zelfs een groen slijmeffect op het zijpaneel voor nog meer Halloween-vibes. Wat deze sneaker uniek maakt, is hoe de groene delen oplichten in het donker. Dit creëert nog een ander spookachtig motief dat zal zorgen voor de perfecte trick-or-treat-schoen.


Elk model wordt geleverd met zes Nike Schoenen Zwart vooraf ontworpen kleurstellingen die direct kunnen worden aangepast. Zo is er een herhaling van de Air Max 97 met een bovenwerk van olijfkleurig leer en wol, aangevuld met een lichtbeige rubberen buitenzool. Aan de andere kant hebben krachtigere kleurstellingen, zoals de Air Force 1 met traditionele veelkleurige patronen, een bovenwerk dat volledig van wol is en veel meer gestructureerd. Textiel zoals premium effen wollen twill en Scout Stripe-patronen zijn ook opgenomen in het assortiment op maat gemaakte stoffen.


Het bovenwerk is gemaakt van Nike Air Max 97 Golf Tie Dye NRG Wit/Lemon Venom/Indigo Fog stof en synthetisch materiaal en heeft een witte bovenhelft, terwijl de tussenzool een chique beige tint heeft met een "Metallic Summit White" mini-swoosh. Oorspronkelijk ontworpen voor hardlopen, wordt het paar geleverd met een Air Max-unit over de volledige lengte, die de hele dag comfort biedt. Afronding van de schoen is de roze rubberen buitenzool die zorgt voor grip en duurzaamheid. Bekijk de kicks in de bovenstaande galerij van naderbij.


Dikke olijfkleurige suède lijn eronder Online Winkelen bovenop het spatbord, net boven geaccentueerd door een dunne leren laag donkerblauw. Vervolgens contrasteert de foundation volledig in zijn zwarte ballistische mesh, een die als neutraal fundament staat voor de gedempte Volt-accenten die de vorm aannemen van tong- en hieltrekkingen en geborduurde swooshes. Onder de voeten is de zool donkergrijs getint, gespikkeld met veel zwarte en spetters op een manier die lijkt op eerdere ACG-nietjes.



https://www.brandnewmore.com/
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Adidas Ultra Boost 2019 Raw Indigo qp500uzw 0 1,403 01-09-2021, 06:02 AM
Last Post: qp500uzw



Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.