Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russian Cuisine (Русская кухня)
#1
Russian cuisine derives its rich and varied character from the vast and multicultural expanse of Russia. Its foundations were laid by the peasant food of the rural population in an often harsh climate, with a combination of plentiful fish, poultry, game, mushrooms, berries, and honey. Crops of rye, wheat, barley, and millet provided the ingredients for a plethora of breads, pancakes, cereals, kvass, beer, and vodka. Flavourful soups and stews are centered on seasonal or storable produce, fish, and meats. This wholly native food remained the staple for the vast majority of Russians well into the 20th century.
Основу питания большинства населения (крестьян) составляли зерновые и овощи, из которых готовились квашенная капуста, супы, каши и хлебобулочные изделия. «Щи да каша — пища наша» — как гласит русская пословица.
Традиционным являлось разнообразие супов, среди которых наиболее известными являются щи, рассольник, калья и уха. Кроме того, к русским супам относятся холодные супы, такие, как ботвинья, окрошка.
Основным гарниром до широкого распространения картофеля была репа.Традиционной русской приправой и молочным продуктом является сметана, которой заправляют супы, пельмени и салаты. Другим русским молочным продуктом является творог, из которого изготовляются сырники.
“Love is like a booger. You keep picking at it until you get it, then wonder what to do with it.”
3ds Max tutorials | Light Wave 3d tutorials | MAYA tutorials | XSI tutorials
Reply





Users browsing this thread:
2 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.